Keskeiset henkilöt

cast_sauli_niinisto
Sauli Niinistö
Sauli Niinistö on elokuvassa Kokoomuksen presidenttiehdokas. Elokuvassa Sauli Niinistö kiertää Suomea yhdessä Mikko Kortelaisen kanssa. Hän ei ole paikalla kampanjatyöryhmän kokouksissa.
press_taru11
Taru Tujunen
Kokoomuksen puoluesihteeri ja ehdokas Niinistön vaalikampanjan päällikkö.
cast_mikko_kortelainen
Mikko Kortelainen
Mikko Kortelainen on ehdokas Niinistön avustaja. Kortelainen toimii Niinistön ja kampanjaryhmän välisenä viestinviejänä kampanjaan liittyvissä konkreettisissa asioissa. Kortelainen kiersi Suomea ehdokas Niinistön kanssa viiden kuukauden ajan.
cast_ollipekka_niskanen
Olli-Pekka Niskanen
Keski-Suomen kokoomuksen piirijohtaja, jonka vastuulla on vaalikiertueen ohjelma. Vaalikietueeilla ja vaalijuhlilla on keskeinen rooli kampanjan työvälineinä.
cast_simo_heino
Simo Heino
Satakunnan kokoomuksen piirijohtaja, jonka vastuulla on vaalikiertueen ohjelma. Vaalikietueeilla ja vaalijuhlilla on keskeinen rooli kampanjan työvälineinä.
cast_jussi_kekkonen
Jussi Kekkonen
Kokoomuksen poliittinen neuvonantaja, ammattimainen vaalityöntekijä ja strategi. Hänellä on kokemusta useista Kokoomuksen vaalikampanjoista.
cast_kirsi_piha
Kirsi Piha
Kampanjaryhmän mainonnan ja markkinoinnin vetäjä ja kokenut vaalityöntekijä. Hän on puolueorganisaation ulkopuolinen toimija.
cast_harry_harkimo
Harry Harkimo
Varainhankinta. Harkimon pääasiallinen työ on tehty ennen kampanjan alkua. Hän on kuitenkin lähes jokaisessa kampanjaryhmän tapaamisessa läsnä.
cast_hanna_laine
Hanna Laine
Kenttätoiminnanjohtaja. Laine vastaa vaalijuhlien organisoinnista Niskasen ja Heinon kanssa. Hän on vastuussa piirien toiminnasta.
cast_pete_pokkinen
Pete Pokkinen
Lehdistökoordinaattori ja vaali-illat. Hän koordinoi lehdistöä ja tilaisuuksia yhdessä Kortelaisen ja Laineen kanssa.
cast_pasi_heiskanen
Pasi Heiskanen
Kokoomuksen viestinnän suunnittelija. Pasi on mukana kampanjaryhmän kokouksissa. Hänen tehtävänsä painottuu sisällön tuottamiseen sosiaaliseen mediaan ja sen seuraamiseen.
cast_jukka_manninen
Jukka Manninen
Kokoomuksen suunnittelupäälikkö. Hän vastaa vaaleihin liittyvän tilastotiedon kokoamisesta ja seuraamisesta.
cast_jenni_haukio
Jenni Haukio
Kampanjaryhmän markkinointi- ja viestintäpäällikkö joulukuun 2011 alkuun asti. Hän on aktiivisesti mukana kampanjan alkuvaiheessa ja vastaa markkinoinnista ja viestinnästä. Haukio jää kuitenkin pois kokoomuksen kampanjaryhmästä joulukuussa ja osallistuu aktiivisesti miehensä vaalityöhön taas tammikuun alusta alkaen. Haukio on puolisonsa mukana vaalikiertueella.

Muut henkilöt

Sanna Kalinen
Sanna Kalinen tulee Jenni Haukion tilalle hänen jättäydyttyään syrjään kampanjaryhmän työskentelystä.
Eka Ruola
Hasan & Partnersin toimitusjohtaja. Vastasi kampanjan printti- ja digitaalisen mainonnan toteuttamisesta.
Tomi Härmä
Viestintätoimisto Dagmar Oy:n asiakasjohtaja.
Roope Ruotsalainen
Viestintätoimisto Dagmarin suunnittelujohtaja.